Etsi



Kekri- eli sadonkorjuujuhla

Kekrijuhlaa vietettiin ennen sadonkorjuun päätyttyä, yleensä pyhäinpäivän tienoilla lokakuun lopulla. 
Kekripidoissa pöydät notkuivat sadonkorjuun ja syysteurastuksen antimia. 
 Juhlassa on ollut tapana syödä ja juoda ylenpalttisesti. 
 Niin pyrittiin ennen vanhaan takaamaan, että seuraavasta satovuodesta tuli runsas.

Juhlissa myös laulettiin, leikittiin, tanssittiin ja ennustettiin tulevaa.

 Vuodentaitteen ja sadonkorjuun hedelmällisyyttä korostava juhla oli myös oivallista kosioaikaa.



Tervetuloa viettämään Pohjanhoviin

KEKRIJUHLAA

3.10.

 Satokauden antimista ja syksyisistä ruoista koostuva
illallisbuffee on tarjolla klo 19.00.



Menu

Paahdettu kurpitsasalaatti, karpalokastike
Punajuuria jogurtti-kahvikastikkeessa
Waldorfin syyssalaatti

Sahramityrnisilli
Savulohi, kuusicreme

Kasvisgratiini
Lanttulaatikko

Paahdetut perunat

Pulled pork
Omenainen BBQ- kastike

Pataleipä
Merisuolavoi

Ruokajuomat

Kermakakku uuniomenatäytteellä
Kahvi, tee


Illallisbuffeen hinta 34€ / hlö, lapset alle 12v. 15€.

Saattaapi olla, että ennustaja piipahtaa ohikulkumatkallaan...


Pöytävaraukset ja erityisruokavaliot
 27.9 mennessä
p. 0400 315 169
johanna@juhlasuunnittelujosefiina.fi


Saadaksemme asiakkaillemme turvalliset olosuhteet illalliselle
otamme vastaan rajallisen määrän pöytävaruksia.